Bioresonantie

 

Bioresonantie is een tak uit de homeopathie waar het idee van ‘behandel gelijke met gelijke’ in een moderne vorm voort leeft.

Bij homeopathie wordt een stof keer op keer verdund totdat er geen waarneembare stoffen meer over zijn. Wat overblijft is de essentie van de stof.

Bioresonantie werkt vergelijkbaar. Het neemt namelijk een stof op en leest de frequentie af van de stof. Het  plaatst deze in een oplossing van alcohol en water.  Dit is de remedie.

De bloesem-

remedie test


Dit is een soort scan door middel van bioresonantie. Bepaalde bloemen (zoals bij Bach remedie-frequenties) zijn geschikt om bij emotionele stress te ondersteunen.

Scan van voedsel-gevoeligheid


Dit is een bijzondere scan waarbij diverse soorten voedsel en dranken worden getest die mogelijk stoornissen, door voedselintoleranties, van de spijsvertering kunnen veroorzaken.

Een bioresonantie remedie wordt gemaakt ter ondersteuning bij dergelijke intoleranties. Hierdoor zou na verloop van tijd het gebruik van betreffende voedingsmiddelen geen of minder hevige reacties kunnen geven.