Chiropractie

Wat chiropractie voor u kan doen

Chiropractie kan niet alleen restricties in de wervelkolom los maken, maar ook in de ledematen. Door restricties te verwijderen kan de structuur van het lichaam dan weer terug naar de oorspronkelijke manier van bewegen.  Dit betekent een beter evenwicht en minder geïrriteerde zenuwen.

 

Röntgenfoto’s voor en na behandeling van de nek

Deze zijn bedoeld om de toename van het bewegingsbereik van de nek (cervicale) aan te tonen na behandeling met moderne techniek zoals arthrostim op slechts één ruggengraatsegment.

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

  • Het eerste consult duurt ongeveer een uur. Dit bestaat uit een anamnese en een onderzoek. Tevens wordt begin gemaakt met de chiropractische behandeling.

  • Tijdens het eerste consult wordt er ook gebruik gemaakt van een bioresonantiescan. Dit gebeurt om te zien of aanvullende remedies nodig zijn, zie de sectie bioresonantie voor meer informatie.

  • De chiropractische behandeling zelf is niet zwaar of pijnlijk. Hoewel er veel verschillende chiropractische technieken zijn, maak ik vooral gebruik van moderne technieken die mechanische impulsen naar de aangetaste gewrichten sturen.